VampyrSystrarna

Direktlänk till inlägg 20 september 2011

Vampire Diaries säsong 3 - Avsnitt 1, The Birthday

Av Sandra och Johanna - 20 september 2011 16:49

 
 

Äntligen har Vampire Diaries dragit igång igen! Uppdateringen är (som vanligt nu  för tiden) lite sen men här kommer den iallafall ;)


OBS! Stor spoiler varning för alla som följer serien i svensk takt!


Vilken chock att se Stefan döda andra så våldsamt! I början så trodde vi faktiskt att han hade blivit ond på riktigt. Fast slutet motbevisade ju det! Kommer han att kunna fortsätta spela ond utan att gå över på riktigt? Men visst gjorde det ont i hjärtat att se honom så ledsen på slutet?

Caroline och Tyler hade en hel del moments innan det hände något! Men åh så söta de är! Är ni Team Tyler eller Team Matt?

Damon är sig lik iallafall! Tur är väl det ;) Stackarn, var tvungen att se på när Stefan dödade Andy! Snacka om chock.. Som han letar efter Stefan trots att han vet att det förstör hans chanser med Elena. Vi tycker riktigt synd om Damon.

Jeremy verkar spåra ur igen, kommer han att fortsätta med drogerna? Kommer han att ta Matt med sig? Dessutom verkar hans spöken - Anna och Vicky vilja ha hjälp med något.. Men med vad?

Klaus mål är alltså att skapa fler hybrider! Kommer han att lyckas? Hur kommer det att gå om det plötsligt kryllar av hybrider?

Tylers mamma visste att Caroline är en vampyr! Hur kunde hon veta det?! Hon sköt Caroline i ryggen! Hur ska det gå för Caroline nu?


Musik:

Ingrid Michaelson “Are We There Yet”

Two Door Cinema Club “What You Know”

The Civil Wars “Barton Hollow”

Trent Dabbs “Means To An End”

Andrew Belle “Make It Without You”

Martin Solveig and Dragonette “Hello”

Mona “Shooting The Moon”

The Kicks “Hawk Eyes”

Walk The Moon “Anna Sun”

Location Location “Starpusher”

Cobra Starship “You Make Me Feel”

Ron Pope “A Drop In The Ocean”


Bilder:

               


Så vad tyckte ni om torsdagsnattens avsnitt? Var det vad ni hade förväntat er? Vad tror ni om säsong 3? Vad vill ni se i säsong 3? :=


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra och Johanna - 24 april 2013 15:43


Hej som ni märkt bloggar jag inte längre här utan jag har fått nya intressen och skaffa två nya bloggar och är väldigt aktiv på twitter, facebook och tumblr. Jag kommer bara att göra inlägg här om det t.ex har hänt något stort inom Vampire Academy el...

Av Sandra och Johanna - 25 mars 2013 19:04

förlåt! har tagit en väldigt lång paus från bloggandet, men har verkligen inte kännt nån ork. Kommer  börja blogga igen snart!!! vet att jag sagt de förr! men nu lovar jag!  ...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:55

 på 90-talet

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:50

Hon är stenrik, vacker och otroligt talangfull... Men de brittiska männen verkar ha minst sagt tvivelaktiga resonemang när det kommer till kvinnor. Enligt en ny, stor omröstning som utser världens osexigaste kvinnor knep KStew förstaplatsen! Menkin...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:42

Vi blev alla väldigt förvånade när Kristen Stewart dök upp på Oscarsgalans röda matta med kryckor. Folk skrattade lite smått åt det och kallade det "årets accessoar", men vi var riktigt oroade över vad som hänt stjärnan. Själv pratade hon inte om det...

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards