VampyrSystrarna

Direktlänk till inlägg 3 juli 2012

Nattens Döttrar

Av Sandra och Johanna - 3 juli 2012 15:32

Nu ska jag berätta om Nattens Döttrar.

   

Rowan, Kestrel och Jade är Ash's systrar, man kan läsa mer av Ash i Att lura döden som handlar om hans kusin James Rasmussen och Poppy.

Aa men iallfall Ash's systrar flyttar in hos deras moster för att slippa Nattens värld. Men deras moster hade blivit mördad så dom begravde hennes kropp bakom huset och deras granne Mary-Lynette som var och tittade på stjärnorna såg dom så hon berättade för sin lillebror Mark om att dom begravde nån bakom huset.

Ash

Mark blir sen kär i Jade och dom förstår sen att dom är tvillingsjälar (asså emnade för varandra) men dom får inte vara tsm pga Nattens värld regler som ni kan läsa högst upp på baksidan av boken. Men dom blir tsm ändå.

Ash vill inte att hans systrar ska råka illa ut så han går över till grannarna för att få reda på vad dom vet ( Mary hade då bara en aning om att dom kunde vara vampyrer ) han frågade ut deras låtsas mamma. Första gången Mary och Ash såg på varandra kunde inte Mary slita blicken från honom (han använde vampyr krafter) men till slut kunde hon slita blicken från honom och då blev han chockad. Mary blev irriterad på Ash eftersom han liksom drog henne till sig och varje gång hon tittade in i hans ögon fastnade hon men hon kom loss och då blev hon arg och sparkade honom på smalbenet så att han fick jätte ont och kastade ut honom sen. Ash's ögon ändrar färg efter humör t.ex mörkbruna när han är allvarlig.

Senare på kvällen skulle Mary gå för att spionera på tjejerna men då kom Ash och för att uppehålla honom gav hon honom en lektion om rymden

och han kunde se en grej som var omöjlig att se med människo ögon så hon provade att lysa honom i ögonen med sin ficklampa och hans ögon krympte något enormt så hon förstod att han hade jättebra syn.

Sen när Mark och Mary fick reda på allt och att Jade och Mark var tvillingsjälar så förstod Mary att Ash och hon var tvillingsjälar. Så nu hjälptes dom åt att ta reda på vem som dödade deras moster, en av hennes getter och en häst.

Mary hade en vän som hette Jeremy Lovett som var en varulv. Och han hade varit kär i Mary sen dom var yngre och hade planerat att han skulle berätta för henne och sen gör henne till en varulv så dom kunde vara tsm men sen hade Ash kommit och förstört hans plan så han tänkte döda honom men Mary hann döda Jeremy innan.

Systrarna fick bo kvar men Ash var tvungen att förklara för deras pappa och han ska försöka gottgöra allt han kunde gottgöra.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra och Johanna - 24 april 2013 15:43


Hej som ni märkt bloggar jag inte längre här utan jag har fått nya intressen och skaffa två nya bloggar och är väldigt aktiv på twitter, facebook och tumblr. Jag kommer bara att göra inlägg här om det t.ex har hänt något stort inom Vampire Academy el...

Av Sandra och Johanna - 25 mars 2013 19:04

förlåt! har tagit en väldigt lång paus från bloggandet, men har verkligen inte kännt nån ork. Kommer  börja blogga igen snart!!! vet att jag sagt de förr! men nu lovar jag!  ...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:55

 på 90-talet

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:50

Hon är stenrik, vacker och otroligt talangfull... Men de brittiska männen verkar ha minst sagt tvivelaktiga resonemang när det kommer till kvinnor. Enligt en ny, stor omröstning som utser världens osexigaste kvinnor knep KStew förstaplatsen! Menkin...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:42

Vi blev alla väldigt förvånade när Kristen Stewart dök upp på Oscarsgalans röda matta med kryckor. Folk skrattade lite smått åt det och kallade det "årets accessoar", men vi var riktigt oroade över vad som hänt stjärnan. Själv pratade hon inte om det...

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards