VampyrSystrarna

Alla inlägg den 25 juli 2012

Av Sandra och Johanna - 25 juli 2012 20:46

 

Kristen & Rupert sågs "kyssas som tonåringar" den 17 juli - bara fem dagar innan Kristen & Rob visade sin kärlek under Teen Choice Awards 2012!
Robert Pattinson och Kristen Stewart är en av våra favorit  par. Vi har älskat att sederas kärlek, på skärmen och av, så mycket att denna  nyhet om deras relation är förödande: Kristen påstås otrogen mot Rob.

Människor rapporterar att Kristen, 22, hade en "kort flört" med Rupert Sanders, den gifta chefen för hennes senaste film Snövit och Huntsman. "Kristen är absolut förkrossad," en källa säger till tidningen. "Det var ett misstag och en komplett förfalla i domen."

"Hon hade en affär med Rupert," källan fortsätter. "Det var bara ett flyktigt ögonblick som inte borde ha hänt. Hon menade aldrig att skada någon. Hon är en god människa som bara gjorde ett dåligt val. "

I en separat rapport hävdar Us Weekly mötet hänt den 17 juli i Los Angeles. Enligt tidningen hade Rupert och Kristen fångats av fotografer under en " hångla session." Ett ögonvittne  berättar  till tidningen: "Det kändes som att de inte kunde få nog. ... Kristen satt med ryggen upp mot driver's-sidorutan [av hennes svarta Mini Cooper] och killen kysste hela hennes kropp. "

Enligt uppgifter så hade Kristen och Rupert endast stoppast kyssandet när de trodde att de hade setts - men återtog senare enu en  gång när de kände att de var i klartext. Från den punkten, körde tidningen rapporter på Kristen och Rupert till flera olika platser i Hollywood för att undkomma paparazzi. De slutade så småningom upp på Pacific View Trail, där de parkerade sin bil och kom ut för att njuta av utsikten.

"Hon sveptes upp i ögonblicket" en åskådare berättar , Mag. "Några människor skulle gå av, och så fort de hörde en röst, skulle de dela upp och gå i andra riktningar."

När de var färdiga, körde Kristen enligt uppgifter Rupert hem - han bor med sin fru, 33-åriga brittiska Vogue-modell Liberty Ross, och deras två barn i åldrarna 7 och 5 - parkerade tre kvarter bort bara för att vara säkra.


Vi är särskilt chockade av denna nyhet på grund av hur kära  Rob och Kristen var den  22 juli  2012 Teen Choice Awards - bara fem dagar efter hennes påstådda avtalat möte med Rupert!

Rob och Kristen har varit tillsammans under de senaste fyra åren. De två lever ännu tillsammans. Även om vi inte vet Kristen inställning till otrohet, har Rob varit mycket högljudd om hur han är mot det, han säger att han  inte förstå varför man är det.

"Det är en sak jag aldrig förstått: varför människor är otrogna", sade han. "Mina föräldrar träffades när min mamma var 17 och min far 25, de är fortfarande tillsammans och verkar mycket lyckliga. Jag växte upp i tron att man kan vara tillsammans hela sitt liv. "

I själva verket talar en källa till Us Weekly att Rob "vill tillbringa resten av sitt liv med" Kristen. Han planerar att fria!

"Rob dyrkar marken Kristen går på och skulle kunna gifta sig med henne på en gång," en vän berättar Mag.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 25 juli 2012 20:39

Kristen Stewart sägs ha haft en affär med en gift regissör.

Det knakar i fogarna mellan Kristen Stewart och Robert Pattinson. Förhållandet skakas nu av rykten om att skådespelerskan ska ha varit otrogen med den gifta “Snow White and the Huntsman”-regissören Rupert Sanders. 


Otrohetsryktena gällande Kristen Stewart, 22, sprids som en löpeld i amerikansk press. Tidningen US Magazine publicerar i dag ett omslag med rubriken "Kristen bedrar Rob - en hjärtskärande upptäckt för Rob då Kristens heta affär med en en gift man finns på bild".

— Kristen är helt förstörd. Det var ett misstag och en total omdömesmiss, säger en källa till tidningen People.

Vänstrandet ska enligt källan dock bara ha ägt rum en gång:

— Hon hade ingen affär med Rupert. Det var bara ett flyktigt ögonblick som inte skulle ha hänt. Hon menade aldrig att såra någon. Hon är en bra person som bara gjorde ett dåligt val, säger källan.

Rupert Sanders, som är gift och har två barn, har inte velat kommentera ryktet. Inte heller Kristen vill prata om den påstådda romansen.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 25 juli 2012 16:59

Med en gift regissör

Han är gift och har två barn.

Hon är ihop med ”Twilight”-hunken Robert Pattinson.

Ändå ska skådespelerskan och regissören enligt uppgifter ha haft en fling.

Enligt källor till People ska Kristen Stewarts, 22,och Robert Pattinsons, 26, relation vara i gungning.

Detta efter nyheten om att Kristen ska ha haft en fling med den ringmärkte ”Snow white and the huntsman”-regissören Rupert Sanders,41.

Vill inte såra

– Kristen är helt förstörd. Hennes omdöme brast. Hon har inte haft någon affär med honom. Det var bara ett snedsteg som inte borde ha hänt, säger källan.

– Hon är en bra person som aldrig skulle ha för avsikt att såra någon.

Varken regissörens eller Stewarts presskontakter har velat kommentera uppgifterna, skriver People.

Rupert Sanders är gift med skådespelerskan Liberty Ross, som spelar drottning Eleanor i filmen. Tillsammans har de barnen Skyla och Tennison.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 25 juli 2012 16:48

Millie frågade mig för ett par dar sen om kan kunde ladda ner Bel Ami och jag svarade ''Ja det kan man väl eftersom det är på internet och internet finns över hela världen.''

Och thetwilightseries.blogg.se skrev ett inlägg som är bra för er som vill se Bel Ami.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Robs film "Bel Ami" kommer nog inte ha nån bio premiär i  Sverige vad jag vet. Men en DVD premiär den 25 juli blir det!
 
Annars kan man kolla på filmen med svensk text:
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag är det 25 Juli så idag kan man köpa Bel Ami!
Billigast på internet att köpa den är på cdon.se klicka HÄR!
 
Av Sandra och Johanna - 25 juli 2012 16:46

Ashley vann ju 'Choice Movie Scene Stealer Female' men kunde inte komma på TCA.

 
Av Sandra och Johanna - 25 juli 2012 16:39




Stefan kommer att köra en ny motorcykel för att visa upp sin "bad" sida. "Jag åker motorcykel i mitt riktiga liv, så jag är glad över att få bränna lite gummi.", säger Wesley, som har kämpat för detta. "Jag åker en Triumph men jag hoppas att Stefan får något mer vintageaktigt."


Damon kommer att hitta en ny suparkompis, nämliga Tyler. "Jag tror att Tyler vill ta efter i baren där Alarikslutade", säger Trevino. Somerhalder tillägger: "Fiender blir allierade."


Det fjärde avsnittet blickar tillbaka 900 år för att sprida ytterligare ljus över Rebekah, som letar efter ett nytt ställeatt bo på. "Salvatorehuset är enormt.", föreslår Somerhalder. "Damons säng också!"


Räkna med en stor och spontan explosion av glädje och massa kyssar första gången Caroline får se Tyler, som hon trodde dog. "Tröjor flyger av i första avsnittet." retar Trevino.


Jeremy kommer eventuellt att hitta kärleken med den nya karaktären April, dotter till en pastor, som återvänder från internatskolan av tragiska omständigheter och återfår kontakten med sin barndomsvän. "Det ska bli intressant att se vart de leder." säger McQueen. "Men han och Bonnie har fortfarande lite ouppklarade affärer."

"Det är ett avgjort läskigt koncept när man ser på det från Caroline's synvinkel i och med att hon kommer interagera med en kille som hon tror är hennes pojkvän - men som egentligen är en mordisk skurk."

"Man skulle kunna tro att nu när Klaus är i Tylers kropp så kommer han att dra full nytta av det, både på bra och dåliga sätt i att hantera Caroline", säger Trevino. "Det är riktigt äckligt!"

Vi kan förvänta oss att Klaus kommer att spela efter sin egen agenda - det vill säga att medan han är i Tyler's kropp kommer han att göra sitt bästa för att skapa en klyfta mellan Caroline och Tyler.

"Klaroline" fans, den där gnistan ni har sett mellan Klaus och Carolien är verklig, och den här säsongen kommer hon äntligen att bemöta sina känslor för Klaus och välja mellan hybriderna.

"Vi kan bara gå så långt utan att Caroline väljer en av dom, eftersom att det finns något i Klaus som hon älskar så måste hon ta sitt beslut. Hon bestämmer det [själv]. Det måste komma till en punkt då hon måste välja den ena eller den andra", säger han retsamt.


Jag hoppas självklart på Klaroline!

Källa

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Skapa flashcards