VampyrSystrarna

Direktlänk till inlägg 3 juli 2012

Ödet

Av Sandra och Johanna - 3 juli 2012 14:24

Jag har läst ut Ödet, Nattens Döttrar och Förhäxad och nu tänkte jag skriva om dom.

Och jag börjar med Ödet.

http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/book/book/image0/odet-cast_pc_och_cast_kristin-17763221-frnt.jpg


Alla ska börja i skolan igen både dom blå och röda eleverna och Refaim, Afrodite osv.

Kalona flyger upp till bergen där hans andra söner/korphärmare är i träden.

Och bland dom finns Nicros, han den enda som kan prata förutom Refaim då.

Kalona vill ha tillbaka Refaim så han skickar Nicros och 2 till korhärmare för att över tala Refaim att spionera åt dom.

Men Refaim vägrar och sen kommer Aurox, Neferets tjänare/vapen som är hälften tjur och människa men han är också Heath, han ser inte ut som Heath men han är Heath på in sidan.

 

Aurox (kolla på hans skugga)

Thanatos kommer till Nattens hus för att hålla kolla på atting och för att Neferet är ond och det vet hon.

Kalona saknar Refaim för nu när han är borta börjar han tänka. Refaim var hans son och han älskar honom.

Han kommer sen till Nattens hus för att prata med Refaim och Zoey och då bestämmer dom vapenvila och tänker samarbeta för att krossa Neferet.

Zoey's mamma blev mördad av Neferet och hennes mormor kommer dit för att berätta det, Zoey hade inte riktigt accepterat att hennes mamma var död men nu gjorde hon det och då gick hon till fontänen vid östra muren där Aurox patrulerade. Hon gråter och snorar men Aurox ger henne en näsduk och då säger Zoey ''Jag snorar så mycket när jag gråter'' och Aurox säger ''Jag vet'' eftersom han är Heath också.

Refaim hoppas att Kalona ska förändras och det gär även Shaunee för hon vet hur Refaim känner sig.

Och pga det börjar hon och Erin bråka och dom inser att dom är mer olika än dom trodde och dom slutar vara ''tvillingarna''.

Shaunee träffar Kalona ensam och får reda på att Kalona verkligen bryr sig om Refaim så hon ger honom sin Iphone så att han kan ringa ifall han vill prata med Refaim och lovar honom att hon ska fixa honom en data så dom kan video chatta.

Erik Night (Zoey's ex-pojkvän som gick igenom förvandlingen) han är en som märker dom som ska bli vampyrer. Han ska märka en person för första gången och han failar totalt för tjejen han ska märka heter Shaylin.

Shaylin

Och Shaylin är blind, hon har varit det sen hom var 4 år. Hon ser inget så hon frågar ''Vem där?'' och Erik svarar ''Erik Night, oh nej det blev fel!'' 'Så du heter inte Erik Night?'' ''Jo eller nej, oh det blev också fel'' men han märker henne till slut men hon får en röd månskära så Erik får panik och sen får han reda på att har fått en grej som kallas Sann blick så när hon tittar på någon ser hon färger runt den som säger t.ex att blå betyder att personen är lycklig.

Erik tar iallafall med henne till Zoey och sen får dom veta av Thanatos att runt om i världen har flera blivit röd märkta.

Thanatos har kontakt med Döden så hon föreslår att dom ska åkte till stället där Zoey's mamma dog för då kan dom se vad som hände henne. Neferet får reda på det och skickar Aurox får att hindra dom eftersom det var hon som dödade Zoey's mamma.

Afrodite får en syn där Refaim blir dödad när dom är där och dom tror att Dragon dödade honom för att han var med i synen.

Dom åker för att få reda på hur hon dog. Och Aurox med och Dragon med.Aurox har fått känslor och han vill inte stoppa dom så Neferet tvingar honom att förvandlas till tjur och ger honom order att döda Refaim. Men Dragon försöker skydda Refaim och Stevie Rae ringar Kalona och säger att Refaim och i fara så Kalona flyger dit så fort han kan men det är försent både Dragon och Refaim dör. Thanatos välsignar honom och han och Anastasia möts på andra sidan.

Och Refaim får tillbaka sitt liv och överlever. Och när han vaknar är han i Kalonas famn asså till och med jag grät då!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra och Johanna - 24 april 2013 15:43


Hej som ni märkt bloggar jag inte längre här utan jag har fått nya intressen och skaffa två nya bloggar och är väldigt aktiv på twitter, facebook och tumblr. Jag kommer bara att göra inlägg här om det t.ex har hänt något stort inom Vampire Academy el...

Av Sandra och Johanna - 25 mars 2013 19:04

förlåt! har tagit en väldigt lång paus från bloggandet, men har verkligen inte kännt nån ork. Kommer  börja blogga igen snart!!! vet att jag sagt de förr! men nu lovar jag!  ...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:55

 på 90-talet

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:50

Hon är stenrik, vacker och otroligt talangfull... Men de brittiska männen verkar ha minst sagt tvivelaktiga resonemang när det kommer till kvinnor. Enligt en ny, stor omröstning som utser världens osexigaste kvinnor knep KStew förstaplatsen! Menkin...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:42

Vi blev alla väldigt förvånade när Kristen Stewart dök upp på Oscarsgalans röda matta med kryckor. Folk skrattade lite smått åt det och kallade det "årets accessoar", men vi var riktigt oroade över vad som hänt stjärnan. Själv pratade hon inte om det...

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards