VampyrSystrarna

Alla inlägg under september 2012

Av Sandra och Johanna - 18 september 2012 18:01

Hör på det här Twihards! Robert Pattinson och Kristen Stewart har något på gång igen, efter all otrohet och skandaler. Rob hade ett väldigt öppenhjärtat samtal med hans kollega och ex-flickvän, och nu har han förlåtit hennes "dumma misstag". De bestämde i princip att de inte kan leva utan varandra. Kristen öppnade upp helt för Robert och förklarade att det var en engångsgrej och ett misstag.", förklarar en insider. "Rob ser att Kristen gjorde en riktig tabbe. Efter ett långt tårfyllt samtal löste de saker och ting. Rob ser hur innerligt ledsen Kristen är och har förlåtit henne helt och hållet. De älskar verkligen varandra". Ååååh, hur bra är inte det här?!?!?!? Vi är så spända på att få se dem tillsammans igen!

Är inte ni?


Källa


 Åhh hoppas att det är sant!<333

 


Av Sandra och Johanna - 17 september 2012 19:28

Säsong 4 kommer att börja med att allt är förändrat. Elena hamnar i hennes värsta mardröm när hon vaknar upp efter olyckan, och inser att hon antingen måste genomgå en skrämmande övergång till vampyr, eller dö en säker död. Stefan och Damon kommer att glida ännu mer ifrån varandra när det gäller att hjälpa Elena att vänja sig till sitt nya liv, som hon aldrig ville ha.


Alla kommer att behöva hantera det kaos Alaric skapade när han avslöjade vampyrerna och deras närstående till Mystic Falls Council och de lokala ledarna i kyrkan. Elena och hennes vänner kommer att inleda den sista tiden av gymnasiet innan examen skickar dem åt olika håll.


Dom kommer också känna att deras band till sin hemstad Mystic Falls, får en djupare innebörd när en ny, mystisk skurk intar staden och verkar vara helt inställd på att förstöra den.

 Källa

 

Av Sandra och Johanna - 17 september 2012 18:06

I had so much fun meeting/and hanging out with you guys on Saturday at the signing !

Thanks for spending part of your weekend with me ;)

Nina Dobrev's photo: I had so much fun meeting/and hanging out with you guys on Saturday at the signing ! Thanks for spending part of your weekend with me ;)

 


Av Sandra och Johanna - 16 september 2012 18:35

"Twilight"-paret sägs ha återförenats.

Enligt brittiska The Sun har Robert Pattinson förlåtit Kristen Stewart för otroheten.

– De älskar verkligen varandra, säger en källa till tidningen.

I slutet på juli kom rapporterna om att Kristen Stewart varit otrogen mot pojkvännen Robert Pattinson med den gifte regissören Rupert Sanders.

Robert ska ha tagit otroheten hårt och genast flyttat ut ur deras gemensamma hem.

Sedan dess har det varit oklart huruvida paret ska kunna ta sig igenom krisen.

Nu rapporterar dock brittiska The Sun att "Twilight"-paret har återförenats.

I fredags ska paret ha träffats för att prata ut och ska då ha beslutat sig för att ge sitt förhållande en andra chans.

– De bestämde i princip att de inte kan leva utan varandra, säger en källa till tidningen och fortsätter:

– Kristen öppnade sitt hjärta för Robert och sa att det var en engångsföreteelse och ett misstag.

"Dumt misstag"

Paret sägs nu ha flyttat in tillsammans i samma avskilda kvarter i Los Angeles som Angelina Jolie och Brad Pitt har ett hem.

– Rob ser det som att Kristen gjorde ett riktigt dumt misstag. Efter många långa och tårfyllda samtal så har de löst sina problem, säger källan.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 16 september 2012 18:22


Finns det något hopp för Robert Pattinson och Kristen Stewarts brustna förhållande? Det är inte helt omöjligt. Tidigare rapporter har avslöjat att Kristen är livrädd för att Robert ska gå vidare och träffa någon ny, men i dagsläget ser det inte ut som att det kommer att hända... Källor avslöjar att Robert varken kan eller vill dejta någon annan än Kristen och att han istället har valt att fokusera på jobbet framöver: "Rob vill inte dejta någon annan utan lägger all sin energi på sitt jobb". Vad tror ni, finns det någon chans att vårt forna favoritpar kommer att återförenas efter KStews otrohetsaffär med Rupert Sanders? Kommer Rob att förlåta henne till slut? Det får framtiden utvisa!

Källa

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Skapa flashcards