VampyrSystrarna

Alla inlägg under december 2012

Av Sandra och Johanna - 21 december 2012 14:07

Människorna får det bara svårare och svårare att överleva i The Vampire Diaries. Nykomlingen April hjälper till att hålla kvar "Team Human", men hon är den enda som who’s clueless about the existence of blodsugare, hybrider, och häxor. Grace Phipps pratade med Wetpaint Entertainment, då hon förklarade vara det är svårt att vara dyster — speciellt när du egentligen borde vara riktigt, riktigt rädd för det.
 
Wetpaint Entertainment: Hur svårt är det att vara den som är medveten, men samtidigt vara karaktären som inte har någon idé om vad som händer?
Grace Phipps: Hmm, i den här speciella situationen, behöver jag [så småningom] komma fram till en slutsats om att det finns vampyrer, häxor och hybrider i min hemstad. Det är inte en logisk väg att gå. Så när allt detta händer, speciellt när våra minnen blir raderade, är det ändå inte vettigt att anta, bara för att du spelar en galen karaktär. Jag kan ju inte bara;, “Vänta ett slag. Någonting är konstigt. Jag slår vad om att de är vampyrer.”
Det är sant och hon tar det ett steg i taget, typ som ‘Åh, the Grill är stängd. Konstigt. Ahaja.’ Jaa, Jag tror publiken kollar efter sådana saker, och April letar tydligen inte efter det.
Tror du hon är medveten om vad hennes far gjorde? Jag tror att när April var på internatet, pratade hon inte så mycket med sin pappa. Hennes pappa var bara fader arketypen för henne. De pratade inte intimt om deras liv. Antagligen stod April väldigt nära sin mamma och när hon dog när April var yngre, hela hennes föräldrarealtion dog.
 
Kommer detta repas upp någon gång? Kommer det komma som en stor chock för denna söta lilla tjej? Ja. Jag tror inte April fattade att det var något som pågick. Troligen när April pratade med hennes pappa, allt handlade om att vara god, vara moralisk och få bra betyg och dessa typer av faderliga föreläsningar, istället för ett, “Hur är läget, skitunge?”

Om du måste välja mellan att teama med Team Supernatural eller fortsätta i faderns fotspår, vilket jag antar är att förinta alla dem, vilket väg tror du April tar? Jag tror inte April skulle vilja förinta någon övernaturlig fiende. Hon kommer inte vilja ha alla vampyrer döda. Tror jag inte. Jag tror att April är för smart och nyfiken för att vilja det. Men att trava i mörkret är inte roligt.
Det här med att hålla hemligheter, gick ju utför för Jenna. Att försöka hålla en hemlighet, är en stor risk . Du berättar inte för din familj för att du vill hålla dem säkra, men egentligen så kommer någon till ditt hus, och sedan helt plötsligt, moster Jenna är betvingad - bara för att hon inte visste om vampyrer.
 
Borde vi förvänta oss mer flicka i April under nödsituationer? För att serien ska fungera, behöver den en gnutta det, men som en publikmedlem, behövs det en människa. Du behöver någon som för serien tillbaka som dne var i avsnitt 1. för annars blir det en såpopera av all övernaturligt. Du behöver någon som är som , “Okej. Vänta ett slag. Stopp. Det här är galet.” Hålla serien tillbaka. och då kommer de andra karaktärerna att rationalisera det. och för att serien ska fungera, så är det väldigt viktigt. Det är likadant när Buffy [the Vampire Slayer] la till Dawn i Säsong 5. Vid den punkten, alla Scoobys hjälpte Buffy att döda vampyrer. Så alla behöver någon som är kapabel till att bli fångad och räddad. för att alla andra karaktärer är bara kapabla till att rädda. De behöver någon att rädda.
Av Sandra och Johanna - 20 december 2012 17:26

Nina och Ians relation är det bästa det någonsin varit, enligt en ny rapport. Det ser ut som det sexiga paret blir ännu allvarligare! Fortsätt att läsa för mer information om deras förhållande! The Vampire Diaries stjärnor Ian Somerhalder, 34, och Nina Dobrev, 23, kunde inte vara mer bedårande! De såg ut som det perfekta paret medan de shopping en julgran i Atlanta den 3 december. Nu är en insider berättar Us Weekly att deras förhållande är bättre än någonsin!

"Nina och Ian är glada att fira semester tillsammans" en insider berättar tidningen.


Paret gick till Louisiana för att spendera Thanksgiving med sin familj i år. "Det är ett tecken på att de tar saker till nästa nivå," The Insider tillägger.


De bor tillsammans i Georgien medan filmen deras hit CW show. "Det finns inga skyldigheter, men arbete och lever tillsammans - deras förhållande är som bäst här!"


Nina talade till Self tidning för deras November 2012 frågan om hennes relation krav och sade: "Han måste vara en lycklig människa. Du kommer att skratta och njuta av livet mer. "


Nina pratade också om dur hennes killar ska vara till 2012 oktobernummret av Seventeen "Jag tror att människor ska vara med den person som gör dem att le. Den minut som du inte ler längre, ska du inte vara i relationen. Det är vad du räkna ut genom att ha bra eller dåliga erfarenheter med pojkvänner och ta reda på vilka egenskaper du vill och inte som i en person. Det är en del av att växa upp och lära. Du bör alltid vara med människor som gör du känner lyckligast. "


Av Sandra och Johanna - 20 december 2012 17:16

 Sjukt fin bild.

Av Sandra och Johanna - 20 december 2012 14:22

Skådespelerskan Kristen Stewart har spenderat de senaste åren som Bella Swan i Twilight-filmerna. Nu är hon lättad över att det äntligen är över: "Den enda lättnaden när det kommer tillTwilight är att filmerna är över", sade hon nyligen i en intervju. "Jag börjar alla projekt för att avsluta skiten, och att förlänga den tanken över en femårsperiod för att återskapa alla fina scener i böckerna, det var konstant oroande", fortsatte hon. Vi slår vad om att hennes fans är lite mer ledsna över slutet än vad hon är...

Kristen Stewart är glad att Twilight är över:

Källa

Av Sandra och Johanna - 20 december 2012 14:09

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Skapa flashcards