VampyrSystrarna

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Sandra och Johanna - 4 juni 2012 20:21

Vilken duo!

Stort grattis till alla som medverkat i Snow White and the Huntsman - filmen har toppat listorna i USA i helgen och har dragit in ungefär 140 miljoner kronor! Snow White slog ned Men In Black 3 från förstaplatsen, och Avengers är fortfarande trea på listan.

Vi slår vad om att Kristen Stewart, Charlize Theron och CHris Hemsworth är superstolta över sina insatser. Det här är verkligen precis den puff Charlize behövde för att få lite liv i sin karriär igen, och nu är hon tillbaka på toppen! Vi behöver inte säga vem som bäst i landet är, för vi vet att det är Snow White and the Huntsman.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 4 juni 2012 19:52

På väg till Mystic Moon Convention.

Mystic Moon Convention 2012 - Panel

Ankomst till Rio.
På hotellet i Rio.
Ian på en restaurang med sina vänner.
Framme vid invigningen av John John Shop 2012
Set Club 2012


 

Av Sandra och Johanna - 4 juni 2012 18:32

Pauls systrar och mamma har twittrat om att de spenderade hela gårdagen (3 juni) tillsammans och Pauls mamma, Agnieszka, twittrade också en bild på henne, Paul och Torrey.

Det är väldigt svårt för Paul att träffa sin familj så ofta så när han träffar dem så spenderar de hela dagarna tillsammans. Både igår och idag har Paul spenderat lite tid tillsammans med sin familj och Torrey. Paul skall i helgen resa till Tyskland för ett The Vampire Diaries event och har nu lite ledigt och tid att träffa familjen.
 
Av Sandra och Johanna - 4 juni 2012 18:23

Robert Pattinson och Kristen Stewart - nån som blev förvånad? Fast ärligt talat var det en tuff tävling mot tidigare vinnare Ryan Gosling och Emma Stone ("Crazy, Stupid, Love"), Emma Watson och Rupert Grint ("Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2"), Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson ("The Hunger Games") samt Rachel McAdams och Channing Tatum ("The Vow").

Pattinson kunde inte komma till galan eftersom han jobbar med sin kommande film "Cosmopolis". När vi frågade honom vad som skulle hända ifall de vinner bästa kyss i år också så skrattade han lite och sa: "I think Kristen is going, so she's going to kiss herself if she wins."

Och vet du vad? Han fick helt rätt. Kristen Stewart hoppade upp på scenen och gjorde en "Robyn, hon kysste sig själv.

Efteråt vände hon sig om mot publiken igen och tackade, kort men supersweet: "Thanks, guys, this really means a lot. Thank you, guys, very much for giving us Best Kiss again. Thank you."

Källa

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards