VampyrSystrarna

Direktlänk till inlägg 14 november 2012

Så var nya "Twilight"-filmen

Av Sandra och Johanna - 14 november 2012 14:52

Avslutande ”Twilight” är bättre än ”Breaking dawn del 1”.

Men den är bitvis mycket brutal och skrämmande våldsam.


Twilight - breaking dawn del 2

Regi Bill Condon, med Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Michael Sheen

ACTION/KÄRLEK. Hur dödar man en vampyr i ”Twilight”-världen?

Man vrider av huvudet och sätter eld på det.

Greppet får man lära sig grundligt i finalen av filmserien. Jag har aldrig sett så många bortslitna och avvridna huvuden i en film. Det är lätt att förstå varför den fått 15-årsgräns.

Nyfödd vampyr

Det är mindre romantik den här gången. Bella och Edward gifte sig i del 1, ­hade en bröllopsnatt så sängen gick sönder och Bella blev gravid. Ett havandeskap som var så svårt att hon höll på att dö och en dramatisk förlossning.

När del 2 börjar är Bella vampyr. Nyfödd med blodtörst, men också starkare än alla de andra vampyrerna. Hon kan dock behärska sig, även när hon får träffa sin gulliga dotter som alltså är hälften människa. En kort idyll där flickebarnet växer väldigt hastigt och Edward och Bella pratar om lyckan att vara vampyr och kunna ha sex hur länge som helst.

Men rykten om barnet når vampyrledarna Volturi och hjältefamiljen Cullen förbereder sig för att bli anfallna. De reser till andra vampyrsläkter för att få ut sanningen innan Volturis ledare Aro och hans underhuggare slår till. Vampyrer med olika krafter, det ­påminner om X-Men.

Sheen underhållande

Träning och planering inför slutstriden. Som många andra actionfilmer. Här finns lite humor också, ­ibland ofrivillig, och ­Michael Sheen är underhållande som den otäcke Aro.

Filmen är både grym och gullig. Även vampyrer vill leva mamma, pappa, barn i ett ljust och fräscht hus på landet, med brasa och hund. Nåja, varulv.

Det här är faktiskt varelser som kan leva lyckligt, i evighet, i alla dagar. Om de kan behålla ­huvudet, ­förstås.

Källa

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra och Johanna - 24 april 2013 15:43


Hej som ni märkt bloggar jag inte längre här utan jag har fått nya intressen och skaffa två nya bloggar och är väldigt aktiv på twitter, facebook och tumblr. Jag kommer bara att göra inlägg här om det t.ex har hänt något stort inom Vampire Academy el...

Av Sandra och Johanna - 25 mars 2013 19:04

förlåt! har tagit en väldigt lång paus från bloggandet, men har verkligen inte kännt nån ork. Kommer  börja blogga igen snart!!! vet att jag sagt de förr! men nu lovar jag!  ...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:55

 på 90-talet

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:50

Hon är stenrik, vacker och otroligt talangfull... Men de brittiska männen verkar ha minst sagt tvivelaktiga resonemang när det kommer till kvinnor. Enligt en ny, stor omröstning som utser världens osexigaste kvinnor knep KStew förstaplatsen! Menkin...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:42

Vi blev alla väldigt förvånade när Kristen Stewart dök upp på Oscarsgalans röda matta med kryckor. Folk skrattade lite smått åt det och kallade det "årets accessoar", men vi var riktigt oroade över vad som hänt stjärnan. Själv pratade hon inte om det...

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards