VampyrSystrarna

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2011

Tävla med Metro om en träff med Rob & Ashley

Av Sandra och Johanna - 10 oktober 2011 17:10

Som ni nog vet kommer Robert Pattinson och Ashley Greene till Sverige den 28 oktober. Och precis som när Kristen och Taylor Lautner kom till Sverige i juni 2010 anordnar Metro en tävling där du har chansen att träffa stjärnorna!

Förra gången var det Kristens.se's bloggare Jossan, som vann, och hon fick närvara på presskonferensen i Stockholm, skriva en artikel för tidningen och självklart träffa Kristen och Taylor backstage på Hovet.

I dagens Metro kan ni läsa en intervju med henne där hon berättar hur det var och tipsar hur du ska göra för att vinna. Läs intervjun under bilden.


Träffa stjärnorna från "Twilight"
Tävla med Metro och vinn en träff med Robert Pattinson och Ashley Greene. Den 28 oktober kommer "Twilight"-stjärnorna till Stockholm. Förra årets vinnare om sin dag med Kristen Stewart och Taylor Lautner.

Det är bara 18 dagar kvar till Robert Pattinson, 25, och Ashley Greene, 24, besöker Stockholm inför den fjärde "Twilight"-filmen "Breaking dawn – part 1" som har premiär den 16 november.

Nu drar Metro igång en tävling där en vinnare har chansen att få träffa stjärnorna fredagen den 28 oktober. All information om hur tävlingen går till finns på metro.se/twilight.

Det är inte första gången Metro ordnar en tävling för att ge "Twilight"-fans möjligheten att få träffa sina idoler. Senast var förra året i juni när Kristen Stewart, 21, och Taylor Lautner, 19, besökte Stockholm inför premiären av den tredje "Twilight"-filmen "Eclipse". Vinnaren Josefine Sandqvist, 17, fick delta på presskonferensen för Metros räkning och träffa Taylor Lautner och Kristen Stewart på ett fanevent på Hovet.
– Det var väldigt overkligt och det tog lång tid efteråt innan jag förstod att det verkligen hade hänt, säger Josefine Sandqvist.

Hon tycker att det är bra att Metro har en ny ”Twilight”-tävling i år.
– Då har alla chans att vara med om samma sak som jag var med om då. Jag kommer att delta i den här tävlingen också – Robert Pattinson verkar vara så rolig i verkligheten.

För att vinna årets tävling ska man bland annat motivera varför man ska få träffa stjärnorna.
– Mitt bästa tips är att man ska försöka komma på något nytt och inte härma något man har läst tidigare, säger Josefine Sandqvist.


DELTA I TÄVLINGEN HÄR


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra och Johanna - 24 april 2013 15:43


Hej som ni märkt bloggar jag inte längre här utan jag har fått nya intressen och skaffa två nya bloggar och är väldigt aktiv på twitter, facebook och tumblr. Jag kommer bara att göra inlägg här om det t.ex har hänt något stort inom Vampire Academy el...

Av Sandra och Johanna - 25 mars 2013 19:04

förlåt! har tagit en väldigt lång paus från bloggandet, men har verkligen inte kännt nån ork. Kommer  börja blogga igen snart!!! vet att jag sagt de förr! men nu lovar jag!  ...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:55

 på 90-talet

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:50

Hon är stenrik, vacker och otroligt talangfull... Men de brittiska männen verkar ha minst sagt tvivelaktiga resonemang när det kommer till kvinnor. Enligt en ny, stor omröstning som utser världens osexigaste kvinnor knep KStew förstaplatsen! Menkin...

Av Sandra och Johanna - 1 mars 2013 16:42

Vi blev alla väldigt förvånade när Kristen Stewart dök upp på Oscarsgalans röda matta med kryckor. Folk skrattade lite smått åt det och kallade det "årets accessoar", men vi var riktigt oroade över vad som hänt stjärnan. Själv pratade hon inte om det...

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards