VampyrSystrarna

Alla inlägg under oktober 2011

Av Sandra och Johanna - 8 oktober 2011 18:42

Både Nina Dobrev och Kellan Lutz är med i en film som heter "Arena"! Nedan är ett still från filmen och en trailer.
 
 

Av Sandra och Johanna - 8 oktober 2011 18:35

Vill ni läsa Destined prologen? Ni kan läsa några meningar nedan!

Zoey

I think my mom is dead.

I tested the words silently. They felt wrong, unnatural, as if I was trying to comprehend the world turning upside down or the sun rising in the west.

I drew a deep, sobbing breath and rolled onto my side, reaching for another tissue in the box that was on the floor next to the bed.


Har tyvär inte köpt Uppvaknander än ska göra det så snart som möjligt.

 

Av Sandra och Johanna - 8 oktober 2011 18:33

Det är ju helt klart att nåt pågår mellan Damon och Elena.. Stackars Stefan som vart torterad av häxan Gloria..Gloria är den som får reda på att Elena lever och det är därför Klaus inte kan skapa hybrider. Katherine dödar Gloria och räddar Stefan. Och Jeremy fick kontakt med Anna. Anna berättade att hon känner nåt dåligt så fort det handlar om Vicki. Vad är det för dålig känsla hon har? Bonnie är tillbaka till Mystic Falls, så roligt! Damon lyckades inte radera minnet från Carolines pappa, Billy. Caroline räddade Billy från att bli dödad av Damon även fast hon kämpar med att hennes pappa torterade och att det är svårt att se honom. Men Billy kommer nog acceptera sin dotter just för att hon är vampyr. Jeremy berättar för Bonnie att han ser Anna och Vicki. Och Bonnie berättar sedan för "Elena". Det var Katherine. Bonnie gav halsbandet till Katherine och hon gick sedan till Damon och sa att dom skulle åka iväg. Vart ska dom och vad är det för plan? Och nu är Stefan tillbaka i Mystic Falls....


Bilder och sånt kommer säkert imorgon.

 

Av Sandra och Johanna - 7 oktober 2011 21:43

 


"Rob [Pattinson] and I have jammed quite a bit (on the set)," he says. "Miss [Kristen] Stewart is quite a guitarist and singer herself. Nikki Reed is actually a fantastic songwriter and she is an amazing singer, too, but it's hard to get her to sing. I think I'm one of the few people that's ever gotten her to sing. I badgered her enough. On this last movie I was teaching Ashley [Greene] a little bit about the ukulele. Kellan [Lutz] is actually taking up the guitar... We always had a good ol' time [playing music together on the set.]"


Översättning:


"Rob [Pattinson] och jag har fastnat ganska lite (på den inställda)", säger han. "Miss [Kristen] Stewart är en ganska bra gitarrist och sångare själv. Nikki Reed är faktiskt en fantastisk låtskrivare och hon är en fantastisk sångerska också, men det är svårt att få henne att sjunga. Jag tror att jag är en av de få personer som är någonsin fått henne att sjunga. Jag badgered henne tillräckligt. på den sista filmen  undervisade jag Ashley [Greene] lite om ukulele. Kellan [Lutz] hade faktiskt tagit upp gitarren ... Vi hade alltid en god gammal tid [spela musik tillsammans på apparaten.] "

Av Sandra och Johanna - 7 oktober 2011 18:28

Nya promo bilder ifrån TVD!

         

Av Sandra och Johanna - 6 oktober 2011 16:35

...Kristens favoritbok är "East of Eden" av John Steinbeck.

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards