VampyrSystrarna

Alla inlägg under december 2011

Av Sandra och Johanna - 18 december 2011 18:28

Jag har läst Fruset Blod som är den 2 i Vampire Academy serien.

Jag har inte läst 1:an än men ska göra det så snart som möjligt.

Livet på high school med vanliga ingredienser som skvaller, intriger, svartsjuka, förälskelser och passioner. Samtidigt en berättelse om kamp på liv och död, om dolda faror och dödliga svek.

Det pågår ett evigt krig mellan moroi, de dödliga vampyrerna som står på det godas sida, och strigoi, odödliga vampyrer som får sin styrka genom att dricka moroiblod.
   Rose är dhampir, en halvvampyr med uppgift att skydda moroi, och hon och hennes mentor Dimitri hittar en hel moroi-familj som massakrerats av strigoi.
   Upptäckten försätter S:t Vladimirs Academy i högsta beredskap.  Skolledningen bestämmer sig för att låta både eleverna och deras familjer söka skydd i en exklusiv sportstuga stor nog att rymma dem allihop. Här ska de kunna fira jul utan att hotas av strigoi.
   Men inte ens här är de i säkerhet. Deras liv är i fara, hela skolan är i fara, och Rose och hennes moroivän Lissa står inför större utmaningar än de någonsin kunnat föreställa sig.

"Fruset blod" är den andra delen i serien "Vampyre Academy" och kommer att publiceras samtidigt som "Törst" den första boken i serien.

Antal sidor: 336


Jag älskade den, jag älskade den lika mycket som jag älskar House Of Night.

Jag rekomenderar den till alla från 11 år.

 

Av Sandra och Johanna - 17 december 2011 22:03

Heej jag har sett Titanic det är den mest romatiska filmen jag sett!

Här är fakta om filmen.


Titanic
GenreDrama
Romantik
Katastrof
RegissörJames Cameron
ProducentJames Cameron
Jon Landau
ManusJames Cameron
SkådespelareLeonardo DiCaprio
Kate Winslet
Billy Zane
Frances Fisher
Gloria Stuart
Kathy Bates
OriginalmusikJames Horner
Distribution20th Century Fox
Paramount Pictures
År1997
Speltid194 minuter
LandUSA
SpråkEngelska
Budget$200 miljoner
Intäkter$1,843 miljarder
IMDb SFDb

Titanic är ett amerikanskt romantiskt drama från 1997 i regi av James Cameron med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i huvudrollerna. Filmen ska få nypremiär 2012, då konverterad till 3D.

Handling

Ett dykarteam åker ner till RMS Titanic för att leta efter en diamant som tillhört en kvinna som var ombord på skeppet. De hittar ett kassaskåp men allt som finns inuti är ett nakenporträtt av en vacker, ung kvinna som har diamanten i ett halsband runt halsen. Några dagar senare dyker en gammal kvinna vid namn Rose Calvert (Gloria Stuart) upp som säger att det är hon på bilden. Rose börjar berätta för dykarmännen och sitt barnbarn om vad hon gjorde på fartyget 84 år tidigare.

Hon berättar om hur hon på fartyget träffade en hemlös man som hette Jack Dawson (Leonardo DiCaprio). Han har vunnit en passagerbiljett genom kortspel och finns därför inte med i passagerarlistorna.

Rose (som ung hette hon DeWitt Bukater i efternamn) (Kate Winslet) är förlovad med en man, Cal Hockley (Billy Zane). Under tiden på skeppet känner hon sig så ensam att hon försöker begå självmord genom att hoppa från båten, men Jack dyker upp och övertalar henne att inte göra det. Rose tappar balansen men Jack lyckas rädda henne. Hon blir förälskad i honom, och de två har en kärleksaffär. Men när skeppet kolliderar med ett isberg får Rose och Jack mindre än två timmar på sig att hitta en livbåt. Det blir en kamp mellan liv och död. Det finns bara livbåtar till hälften av passagerarna och de i första klass prioriteras.


Den var jättesorlig jättespännande och jätteromantisk jag rekomenderar den för att från 9 och uppåt.

 


Av Sandra och Johanna - 17 december 2011 17:40

Hej jag har registrerat mig på http://s1.bloodmoon.se/ där heter jag VampyrSandra.

Den är på svenska och man får bestämma om man vill vara Vampyr,Varulv eller Jägare.

 

Av Sandra och Johanna - 17 december 2011 17:31

Det är jag som har tomteluva sen Tova och hon som tittar bort är Alina.

Det är jag och Tova som kramar varandra.


Det är jag och hon till höger är Wilma.C

 

Av Sandra och Johanna - 16 december 2011 18:39

DEN KONSTIGA. Du står inte ut med högljudda och skrikiga tjejer. Istället uppskattar du tjejen som till en början kan verka lite udda. Hon pratar inte särskillt mycket och när hon väl gör det, framstår hon alltid som lite obekväm. Men det är något du tycker är charmigt. Vi tror att du och Kristen Stewart skulle komma överens alldeles utmärkt!

DEN KONSTIGA. Du står inte ut med högljudda och skrikiga tjejer. Istället uppskattar du tjejen som till en början kan verka lite udda. Hon pratar inte särskillt mycket och när hon väl gör det, framstår hon alltid som lite obekväm. Men det är något du tycker är charmigt. Vi tror att du och Kristen Stewart skulle komma överens alldeles utmärkt!
 
Se resten här
 
 

Av Sandra och Johanna - 15 december 2011 19:27

Det är inte så mycket nytt om varesig Twilight eller TVD så om jag inte skriver något på en dag kan det vara för att det inte finns något att skriva.

Komihåg TVD varje fredag kl 19:00 på tv6.

Och My babysitter's a vampire Tisdag,Onsdag,Torsdag kl 19:00 på Disney Channel.

 

Av Sandra och Johanna - 15 december 2011 19:20

 

TVD tar ett kort uppehåll under julveckan (v 51).

Detta gör vi för att vi har en uppesittarkväll på fredagen fullspäckad med filmer.

Men TVD är tillbaka som vanligt veckan efter.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 14 december 2011 19:24

Jacob "Jake" Black, född 1989 i La Push, Washington, är en skepnadsskiftare, dock ofta omnämnd som varulv. Jacob är snabbare och starkare än de andra varulvarna eftersom han är född till flockledare. På grund av att han har varulvsförfäder från båda föräldrarnas sidor var det oundvikligt att han så småningom skulle bli varulv. Jacob är Bellas bästa vän och är i stora delar av bokserien djupt förälskad i henne. På grund av att varulvar och vampyrer i regel avskyr varandra vill han inte att hon ska välja livet som vampyr.

I filmerna spelas Jacob av Taylor Lautner.

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Skapa flashcards