VampyrSystrarna

Alla inlägg under december 2011

Av Sandra och Johanna - 3 december 2011 22:46

photo edited for free at <a href=www.pizap.com" width="600" height="450" border="0" />


Michelle Trachtenberg avslöjade nyligen att hon var tänkt rollen som Bella i Twilight filmerna! Michelle hade redan jobbat med Twilights regissör, Catherine Hardwicke, och sa ”Det fanns verkligen intresse här och där eftersom det finns så få ljushyade tjejer i Hollywood.” Men på grund av tidsbrist var Michelle tvungen att tacka nej.
Michelle verkar inte så ledsen över att ha missat chansen till att spela rollen som alla tjejer drömmer om. Hon spelade Dawn, Buffys lillasyster i ”Buffy and the vampire slayer”. Hon säger ”Jag har redan gjort vampyrgrejen.”. I längden var det nog ett bra val av Michelle.

Källa

 

Av Sandra och Johanna - 3 december 2011 20:53


Idag var jag till stan för att köpa julklappar till Tova och Millie.

Då åt jag en glass som hette Hallon saltlakrits.

Jag älskar saltlakrits och hallon och vampyrer så jag köpte en sån och det var jättegod!

Det är den godaste glassen jag ätit.

Jag köpte den på Coop Forum i Eskilstuna men den finns på många andra ställen också.

 

Av Sandra och Johanna - 3 december 2011 00:35

Hej jag har tittat på en teater som heter Anne & Zef.

Båda har levt gömda i två år. Zef i sitt hem i Albanien, Anne i Amsterdam, i den lilla hemliga lägenhet som genom hennes dagbok blivit känd över hela världen. Zef Bunga tvingas gömma sig på grund av hotet om blodshämnd som drabbat hans familj. Båda planerar för framtiden när de ska kunna gå ut och när världen inte längre är vansinnig.

Den 4 augusti 1944 arresteras hela familjen Frank; Anne, hennes far, mor och hennes syster Margot. I mars 1945 dör Anne Frank i koncentrationslägret Bergen-Belzen.

När föreställningen börjar har Zef Bunga alldeles nyss flytt isoleringen i sitt hem i Albanien och dödats av en av sina närmaste vänner, femtonåriga Edi. Till Zefs förvåning är Anne Frank där för att möta honom. De har något gemensamt.

När vi såg teatern var det klass 4-9 som tittade.

Jag var nog den enda i min klass som tyckte att den var jättebra för alla andra tyckte att den var dålig och fattade ingenting men jag förstod allting och tyckte att den var jättebra.

Men Tova såg den tyvärr inte för hon är sjuk så hin fick inte sen den.

 

Av Sandra och Johanna - 2 december 2011 20:45

Född: 3 December 1985/ Hon fyller 26 år idag

Hon föddes i Allentown, Pennsylvania.

Namn: Amanda Michelle Seyfried

Filmografi

ÅrTitelRollFilm eller TV
2000 - 2001As the World TurnsLucy MontgomeryTV - CBS
2002All My ChildrenJoni StaffordTV - ABC
2004Mean GirlsKaren SmithFilm
Veronica MarsLilly KaneTV - The CW 2004-2006
Law & Order: Special Victims UnitTandi McCain 
2005American GunMouseFilm
Nine LivesSamanthaFilm
"Detox", HousePamTV
2006JusticeAnn DiggsTV/FOX
WildfireRebeccaTV
Big LoveSarah HenricksonTV på HBO 2006-2011
Gypsies, Tramps & ThievesChrissyFilm
2007SolsticeZoeFilm
Alpha DogJulie BeckleyFilm
2008Mamma Mia!Sophie SheridanFilm
Boogie WoogiePaige PrideauxFilm
2009Jennifer's BodyNeedy LesnickyFilm
ChloeChloeFilm
2010Dear JohnSavannah Lynn CurtisFilm
Letters to JulietSophieFilm
2011A Woman of No ImportanceHester WorsleyFilm
Red Riding HoodValerieFilm

Grattis på födelsedagen Amandra!

 

Av Sandra och Johanna - 2 december 2011 15:33

Elvaårige Lennarts familj är speciell på flera sätt. Dels älskar de vitlök så mycket att det nästan är pinsamt, och dels kommer de från en gammal monsterdräparsläkt - deras mest kände släkting är ingen mindre än Abraham van Helsing, mannen som sägs ha tagit kål på Dracula. När Lennart får nys om en matlagningstävling bestämmer han sig för att använda ett recept från en gammal bok han hittat på vinden. En hemlig bok, där flera sidor saknas. Han måste hitta de rätta ingredienserna! Lennart lämnar det trygga hemmet i Stockholm och beger sig på en hisnande resa som tar honom ända till Transsylvanien. Där träffar han den vackra vampyrflickan Louella, men trots sitt ursprung vill Lennart minst dräpa henne - Tillsammans löser de istället mysteriet kring Draculas död, och hittar de viktiga ingredienserna så Lennart kan göra en riktig blodpudding.


Vill ni provläsa några sidor gratis så kan ni göra det här

Det är 136 sidor i.

Jag tyckte att boken var jättebra fast den var så liten.

Jag rekomenderar den för alla mellan 8-14.

 


Av Sandra och Johanna - 1 december 2011 21:17

När smarta sextonåringen Claire Danvers kommer till Morganville för att studera tror hon att hennes största problem är de elaka tjejerna i studenthemmet. Men det visar sig snart att det finns mycket värre ­saker att frukta i Morganville. Staden är sedan länge ett högsäte för vampyrer och det är de som är den verkliga makten bakom allt som sker i området. Den som inte har en vampyrs beskydd är ett vandrande mellan­mål och ingen lyfter på ögonbrynet om några av collegets studenter "försvinner".

Claire lyckas hitta vänner och skydd i Glashuset tillsammans med tre andra udda karaktärer: gotharen Eve, rebellen Shane och den mystiske Michael som försvinner varje dag för att åter dyka upp vid solnedgången. Men frågan är om ens deras gemensamma krafter är nog för att hålla dem vid liv tills solen går upp.

Glashuset är första delen i en bästsäljande vampyrserie långt ifrån de romantiska föregångarna. I Morganville är vampyrerna hungriga och hänsynslösa och det är bara de smarta människorna som överlever.

"En laddad och trollbindande övernaturlig
uppväxthistoria."
The Best Reviews

"Som Twilight, men med mer bett."
 

Av Sandra och Johanna - 1 december 2011 21:15

Det är underbart att vara ond!

"Det är sånt som Blaise gillar", sa Thea blekt. "Att ha makt över killar, förvrida huvudet på dem. Få dem att göra saker de aldrig skulle göra. För att bevisa sin kärlek. Men grejen är den att hon aldrig är nöjd förrän de är helt förstörda ."

Thea och Blaise är kusiner och står varandra nära som systrar. Men trots att de båda är häxor är de olika som dag och natt. Medan Thea använder sina krafter för att göra gott har Blaise en mörkare sida. Hon utnyttjar killar. Får dem att göra fruktansvärda saker .
Eric verkar vara Blaise nästa offer, men Thea är trött på att ständigt behöva flytta till en ny stad på grund av det som händer kring Blaise. Dessutom gillar hon Eric. Allt eftersom Theas förbjudna känslor för honom växer bestämmer hon sig för att för första gången utmana Blaise. Och snart eskalerar rivaliteten mellan häxorna till en ödesdiger kamp mellan vit och svart magi ...

"Förhäxad" är den tredje fristående delen i Night World-serien. I de två tidigare böckerna "Att lura döden" och "Nattens döttrar" kan du läsa mer om de vampyrer, varulvar och häxor som tillhör Nattens värld.


Releasedatum:2012-03-05 

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Förra året

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

Nedräkningar



Ovido - Quiz & Flashcards