VampyrSystrarna

Alla inlägg under december 2011

Av Sandra och Johanna - 14 december 2011 18:54

Jag trodde inte det gick att ha så mycket skolarbet innan jul med tydligen så är det läget nu, så jag ursäktar för dålig uppdateringa men kommer komma mer uppdateringa inom snarare tid. Jag kan berätta för er att de har kommit en första titt med Torrey DeVitto som kommer spela Dr Fell i kommande Vampire Diaries avsnitt.


Torrey
DeVitto älskar hennes roll som Melissa Pretty Little Liars, och hon är nöjd med sin gäst båge på The CW The Vampire Diaries, som börjar den 5 januari. Varför? Hennes man, Paul Wesley, stjärnor som Stefan!

DeVitto spelar Dr Fell, som är "fascinerad av Alarik [Matt Davis] eftersom han återhämtat mirakulöst från vad som verkade vara en livshotande skada, och att gnistor en attraktion mellan dem." Kan vi förvänta oss liplocks? "Mycket möjligt", säger hon.

källa

 

ANNONS
ANNONS
Av Sandra och Johanna - 14 december 2011 16:53

Hej Millie här igen tänkte skriva lite om robert pattison.     

 posh24 såg Robert Pattinson på en bar med skådespelerskan Sarah Roeme. När de insåg att de var upptäckta sprang de ut från baren och hoppade in i baksätet på en bil som väntade på dem utanför. Sarah har vi bland annat sett i filmer som Disturbia, så vi antar att det var jobb de pratade om... eller är det så att Rob är otrogen mot Kristen Stewart?


Vi hoppas att det inte är något på gång mellan dessa två, särskilt eftersom Sarah är en bra vän till Kristen och de har spelat in flera filmer tillsammans. Om vi var Rob skulle vi heller inte vilja hamna på Kristens "bad side"

Av Sandra och Johanna - 14 december 2011 16:46

Hej jag heter millie och är bff med tova och sandra.. Jag gästbloggar på vampyrsystrarna.bloggplatsen.se så inte sandra behöver blogga själv för tova bloggar ju inte så ofta. :) ja jag är 12 år och gillar också vampyrer, robert och så.   

Av Sandra och Johanna - 13 december 2011 18:49

Idag fyller en av mina bästa kompisar Millie 12 år.


Millie har en blogg som heter www.guligamillie.bloggo.nu

Om:

Hej Min blogg handlar om Mig,

kompisar och vad jag gör på min fritid..

Hoppas ni följer min blogg..!..

/// GuligaMillie =) <3>

För er som vill följa eller veta mer om henne.

Grattis Millie!<3

 

Av Sandra och Johanna - 13 december 2011 18:35

Jane och Alec är två syskonvampyrer i Volturis vaktstyrka. Tvillingsyskonen blev förvandlade av Aro. De skulle brännas på bål i tron att de var häxor när Aro såg deras potential. De kallas därför "häxtvillingarna".

Janes förmåga är att skapa en illusion av smärta. Hennes förmåga är väldigt snabb men kan bara påverka en motståndare i taget. I filmerna har hon har ett runt ansikte med blont hår, hon är vacker med lite barnsliga drag. I boken står det däremot att hon har brunt, stripigt hår.

Alec har förmågan att stänga av alla sinnen hos alla personer inom ett visst område. Hans förmåga är väldigt långsam men kan påverka flera motståndare. Volturi använder hans förmåga när de ska tampas med många motståndare samtidigt, eller när de vill vara barmhärtiga när de förgör vampyrer.

I filmerna spelas Jane av Dakota Fanning, och Alec av Cameron Bright.


 

Av Sandra och Johanna - 12 december 2011 18:35

Det finns ett program som heter Genartion Kill som sänds på tv6 varje lördag efter lördagsfilmen.

Och i den är både Kellan Lutz och Alexander Skarsgård med i.

 

Av Sandra och Johanna - 12 december 2011 18:27


Best of 2011: The 50 sexiest red-carpet looks of the year

With all the award shows, movie premieres, and fashion events that occurred this year, it was only natural that the glitterati would bring out the big guns. There were countless hot ensembles that graced the red carpet this year - stylish stars channeled a mix of old Hollywood glamour and '80s video vixen in bright, bold hues, leather minis, plunging necklines, backless gowns, and thigh-high slits, proving that even the tiniest sliver of skin is enough to set the red carpet on fire. We've rounded up 50 of the sexiest red-carpet looks of 2011.

Kristen Stewart
With promotion for Breaking Dawn in full swing in November, Kristen Stewart pulled out all the stops - she attended the film's Hollywood premiere in a super-sexy sequined J.Mendel dress, complete with a thigh-high slit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vill du börja blogga här?

 

Change language

Ska ni se TVD i svensk eller amerikansk takt?
 Svensk
 Amerikansk
 Båda

Följ VampyrSystrarna

Följ VampyrSystrarna med Blogkeen
Följ VampyrSystrarna med Bloglovin'

Presentation


Hej och välkomna till vår blogg vi heter Sandra och Johanna, vi är inte aktiva längre men svarar på kommentarer och frågor. Kolla gärna bland våra inlägg eller hitta en aktiv blogg bland våra affiliates! Kram!

Kommande Avsitt

Se alla avsnitt med svensk text på www.swefilmer.com
Avsnitten kommer vanligtvis på fredagskvällar eller lördagar upp på swefilmer.

Nyheter!

 
 
  Hidden

   

Fråga oss

71 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Kategorier

Top Affiliates

 

Affiliates/Länkbyten

NedräkningarSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se